Rekyl Micro ingår normalt i Rekyl Basic som är grundmodulen i rekylserien. Nu erbjuder vi dig emellertid ladda hem Rekyl Micro helt gratis.

 

Här följer en kort beskrivning av programmet:

Rekyl Micro är ett räkneprogram i mikroformat som lägger sig överst av alla bilder på skärmen och därmed kan "följa med" till alla program där du kan behöva göra enklare fristående beräkningar, t ex i ordbehandling, kalkyl, design o s v. Du behöver inte kunna träffa de små tangenterna med muspekaren, du räknar helt enkelt med siffertangentbordet när Micro är aktiv.

Tycker du räknaren är för stor? - Då vill vi presentera "räknestickan".

Vi har klickat på den mellersta av de tre kvadraterna och får samma räknare men utdragen på längden. Placera den på rubrikraden eller längst ned i bilden.

Fortfarande för stor? - Då vill vi presentera "atomen", den minsta enheten.

Nu har vi klickat på den minsta av kvadraterna vilket tar bort tangenterna. Du sköter Rekyl Micro helt från tangentbordet. Klicka bara på sifferfönstret och Micro är färdig att använda.

Ytterligare en finess är att Micro visar dag, datum och tid när du inte räknar. Lägg en genväg till Rekyl Micro i Autostart och placera "atomen" längst till höger på Aktivitetsfältet.  På det viset har du alltid datum och tid tillsammans med en startklar räknare. Så här kan det se ut.

 

Här fyller du i dina uppgifter för att ladda hem Rekyl Micro

Rädd för virus? Klicka här.
 

Ditt namn (måste vara med)
e-postadress (måste vara med)
Ärende  
Företagets namn
Postadress
Postnr, ort
Telefon

Text:

                    Rekyl startsida